Jövő héten jöhet a Xiaomi Redmi Note 2

0

A kínai vállalat január 15-én tart egy rendezvényt, amiről eddig mindenki azt hitte, hogy a Mi5 hivatalos bemutatója lesz. Most azonban változott a helyzet, ugyanis az egyik nagy mobilos kereskedő oldalon, az Oppomarton feltűnt a Xiaomi új phabletje, a Redmi Note 2. Így tehát sokkal valószínűbb, hogy ez a készülék kerül majd hamarosan bemutatásra. Az ár elég baráti – csupán 249 dollár -, és ezért cserébe decens hardvert kapunk.

A mobil nem csak szemet gyönyörködtető, de olyan specifikációkkal bír, amelyek mindenképpen figyelemreméltóak, ezért az árért meg pláne. A dizájnt egyébként úgy látszik a jelenlegi zászlóshajó, a Mi4 ihlette, emiatt valóban prémium érzetet kelt a látvány az emberben.

redmi-note-2

Figyelem, a most következő adatokat érdemes némi fenntartással kezelni, mivel még nincsenek hivatalosan alátámasztva!

Szóval az Oppomart szerint a Redmi Note 2 esetében a következőkre kell számítani: 5.7 colos Full HD kijelző, enyhén hajlított (2.5D) üvegburkolat, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615 chipset 1.5 GHz-es órajellel, Adreno 306 GPU, 2 GB RAM és 16, illetve 32 GB belső tárhely. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapon pedig a 13 megapixeles társa teljesít szolgálatot, mellette természetesen helyet kapott egy kéttónusú duál LED villanó is.

xiaomi-redmi-note2

A mobil energiaéhségét egy 3600 mAh-s telep igyekszik csillapítani, a működésért felelős rendszer pedig az Android 4.4 KitKat, a gyártó saját MIUI 6 felületével a fedélzeten. A mobil képes csatlakozni a 4G hálózatokra, ráadásul kettő darab microSIM kártyát fogad egyszerre. Megjegyezném, hogy a 249 dolláros ár a nemzetközi vásárlókra vonatkozik, tehát a mobil Kínában még akár ettől is olcsóbb lehet.

Sajnos a készülék dimenziói nem ismertek, de biztosan nagyon karcsú lesz, hiszen a Mi5-ről is hasonló pletykák láttak napvilágot nemrég. Mindenesetre az igazság ki fog derülni a jövő héten, olvassatok minket továbbra is, és biztosan nem maradtok le semmiről!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid