Januárban érkezhet a Xiaomi Mi5

0

Folyamatosan röppenek fel a pletykák a Xiaomi új zászlóshajójáról, amelynek állítólag Mi5 lesz a neve. Hallani ezt-azt a specifikációkról, láthattunk már kiszivárgott képeket, sőt, arról is volt szóbeszéd, hogy a kínai gyártó csupán 325 dollárt fog kérni a csúcskészülékért. A legfrissebb hírek szerint a mobil már a januári CES kiállításon debütálhat, mi pedig ennek örömére összeszedtük, mit is lehet eddig sejteni.

Xiaomi Mi5 allitolagos elolap

A Sun Changxu nevű telekommunikációs elemző szerint a Mi5 csupa felső kategóriás specifikációval fog rendelkezni. Egy 5.7 colos QHD-s kijelzőre számíthatunk, processzor tekintetében pedig az elsők között kaphat Snapdragon 810-et a készülék. Ez egy 8 magos, 64 bites egységet jelent Adreno 430-as GPU-val.

A hátoldali kamera várhatóan egy Sony Exmor szenzor lesz, ugyanaz a 20.7 megapixeles megoldás, amit már a Meizu MX4-ben is megismerhettünk. Az ujjlenyomat-olvasóról sem szabad megfeledkezni, hiszen ez is ott lesz a telefon várható funkciói között. Ha mindez nem lenne elég az örömhöz, akkor azt is hozzátesszük, hogy valószínűleg már jövő hónapban, a Las Vegasi CES kiállításon bemutatják a készüléket.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid