Kiszivárgott az LG háromoldalú kijelzővel szerelt mobilja

0

Az LG hivatalosan csak egy hajlított kijelzős mobilt leplezett le a CES-en. A G Flex 2 meglepően jól sikerült, hiszen a hajlíthatóságon kívül az egyik legerősebb jelenlegi mobilos hardvert hordozza, ráadásul pillanatok alatt begyógyul a hátlapja kisebb karcok esetén. Volt azonban más újdonsága is az LG-nek.

A dél-koreai gyártó titokban egy másik hajlított készüléket is bemutatott a CES-en. Erről nagyon kevés információnk van, de azért szerencsére kiszivárgott 1-2 dolog. Egy olyan mobilról van szó, aminek a kijelzője kísértetiesen emlékeztet a Galaxy Note Edge-re, a különbség leginkább annyi, hogy itt mindkét oldalon van hajlítás.

lg-active-bending

Az LG újdonsága egy 6 colos OLED kijelzővel bír, ami HD, azaz 1280×720 pixeles felbontású. Ez nem eredményez túlzottan éles képet, de mivel csak egy prototípusról van szó, így itt inkább az Active Bending névre keresztelt technológia bemutatása a lényeg.

Az ötlet nem éppen újszerű, a Samsung jóval korábban demonstrált hasonló prototípust, a Note Edge pedig már egy valódi termékként mutatkozott be szeptemberben. És ha igazak a hírek, akkor hamarosan jön a Galaxy S6 Edge, amiből 10 millió darab legyártását tervezi a Samsung.

The Verge, Gforgames

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid