Limitált szériás lesz a hajlított kijelzős Samsung Galaxy S6 Edge

3

Még semmi hivatalos információnk nincs a Samsung Galaxy S6 szériáról, de szinte biztos, hogy lesz hajlított kijelzős változat, ami talán S6 Edge néven érkezik majd.

Nagy valószínűséggel már be is mutatták az új készülékeket a CES-en, de csak a kiválasztott partnereknek, titokban. Az Asian Economies jelentése szerint is lesz hajlított kijelző modell, ami limitált sorozatban készül majd. Ez persze nem 1-2 darabot jelent: ha hihetünk a forrásnak, akkor 10 millió Galaxy S6 Edge legyártását és eladását tervezi a Samsung.

Koncepció

Koncepció

A friss hírek egyébként egybevágnak azzal a korábbi értesüléssel, miszerint összesen 45 millió eladott Galaxy S6-tal számol a Samsung, amiből 10 millió hajlított kijelzős lesz.

A specifikációkat tekintve 5.5 colos QHD Super AMOLED kijelzőre számíthatunk, és szinte biztos a prémium, fémes kivitel, ami talán egy alumínium unibody házat jelent. Processzor tekintetében Exynos 7420-as és Snapdragon 810-es változatról szólnak a hírek, amihez 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társul.

Az új Samsung Galaxy S6 mobilok a márciusi MWC-n mutatkozhatnak majd be nagyközönség előtt, de addig is minden bizonnyal hallunk még róluk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid