Bemutatták a Saygus V2-t, a 320 GB-os szupertelefont

4

Tavaly novemberben írtam egy hírt, amiben egy nem mindennapi, mondhatni szupertelefont mutattam be a kedves Olvasóknak. Emlékszik még valaki közületek a Saygus V2-re? Azt már akkor lehetett látni, hogy ez a mobil csúnyán büntetni fog, és ennek el is érkezett az ideje, mert a készüléket a nyilvánosság elé tárták az idei Consumer Electronic Show-n, Las Vegas-ban.

A mobil mögött álló cég egyelőre még nem valami ismert, de ezzel a termékkel hamar a nagyok nyomdokaiba léphetnek. Idézzük fel gyorsan mit is tud a készülék! A V2 (V négyzet) egy 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik, a belsejében egy Snapdragon 801 processzor ketyeg 2.5 GHz-es órajellel, a rendszermemória 3 GB, a futtatott operációs rendszer pedig Android 4.4 KitKat.

Saygus-V-Squared (1)

A hátlapi kamera 21 megapixeles képeket lő, de az előlapi 13 megapixeles modul is hamar népszerűvé válhat a selfie-k kedvelői között. Van vezeték nélküli tölthetőség, ujjlenyomat-olvasó, HDMI kimenet, Harmon Kardon hangszórópár, és a lehetőség, hogy akár 320 GB-nyi cuccal pakoljuk meg a mobilunkat. A belső 64 GB-os tárhely ugyanis akár kettő darab 128 GB-os memóriakártyával tovább bővíthető. A telefon ráadásul root hozzáféréssel érkezik. Ezek persze csak a főbb dolgok, szinte minden lehetséges extával felszerelték a készüléket.

A cég keményen dolgozik a piacra dobáson, ha minden igaz tavasszal már kapható is lesz az Egyesült Államokban a Saygus V2. Az árat még mindig nem lehet tudni. de a szerencsések már megnyomkodhatták a készüléket a CES kiállításon.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid