A Xiaomi, a Huawei és a Microsoft is felvásárolná a BlackBerry-t

0

Pár hónapja a BlackBerry teljesen meglepte a világot azzal, hogy némi profitot is fel tudott mutatni a pénzügyi jelentésében. Ettől még persze nem olyan rózsás a kanadai cég helyzete, aminek a felvásárlására többen is pályáznak.

A DigiTimes úgy tudja, hogy több, igen nagynevű vállalat is szívesen bekebelezné a BlackBerry-t. A telekommunikációs ipar olyan játékosai szerepelnek a listán, mint a Xiaomi, a Lenovo, a Huawei és a Microsoft. A redmondi vállalat ráadásul mindig is az első számú érdeklődők közé számított, már azóta, hogy valaha is szóba jött a kanadai gyártó eladása.

blackberry akvizicio

A Microsoft elsősorban a BlackBerry szoftveres szolgáltatásai miatt vásárolná fel a céget, míg a kínai vállalatok ily módon szeretnék erősíteni jelenlétüket az Egyesült Államokban, illetve Európában – állítja a jelentés. A leginkább érintett fél – azaz a BlackBerry – egyelőre nem kommentálta ezeket a híreket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid