Hétvégi játékajánló

0

Most 4 olyan játékot szeretnék bemutatni, amelyek nem tartoznak a legnépszerűbbek közzé, de megérnek egy pillantást. Mind a négy igényes kidolgozású, futtatásukhoz nem szükséges hordozható erőmű és teljesen ingyenesen elérhetőek bárki számára a Google Play Áruházból. Jó szórakozást!

Sporos

sporos

A Sporos több androidos játékokkal foglalkozó weboldalon is a tesztelők kedvence lett, ami nem annyira meglepő, hiszen a játékmenet remekül használja a játékos logikáját. Ettől függetlenül nem tartozik a legnehezebb játékok közé, és a pályák nehézsége később sem lesz túlzó.

A játék grafikáját biológiai sejtek ihlették, ezt csomagolták egy kissé futurisztikus-neonos környezetbe. Nem mellesleg az ingyenes verzió is több, mint 400 pályát tartalmaz, ráadásul 20 Google Play Games teljesítményt is kapnak az erre vadászóak. Az áruházban 4,1-es átlagértékeléssel rendelkezik jelenleg a Sporos.

Google Play link

Retry

retry

Az Angry Birds fejlesztőjeként ismerté vált finn Rovio a meglehetősen idegesítő Flappy Bird szellemiségéből is merítő, pixeles grafikával megáldott Retry-al próbál újra sikereket elérni. Persze az Angry Birds részek milliós letöltésszámaitól ez még messze van, de azért így sem kell szégyenkeznie. Már csak azért sem, mert a mobilos oldalak és a Play Áruház felhasználói is elég jó értékeléseket adtak rá (átlag 4,0/5). Talán nem annyira idegesítő, mint a Flappy Bird volt, nem is annyira nehéz, viszont jóval szórakoztatóbb.

A játékmenet egyébként jelentősen eltér az emlegetett madaras játéktól: itt több a pálya, amiken checkpointok is vannak, így nem kell újra és újra a legelejétől elkezdeni. A 16 bites grafika pedig egyedivé és szerethetővé teszi a Retry-t.

Google Play link

Microtrip

microtrip

A Microtrip egy igényes, egész szépen megvalósított játék, melyben a cél az, hogy minél tovább jussunk a belek szűk, különféle akadályokkal tarkított folyosóján. A fejlesztő többek között realisztikus soft-body fizikát, Google Play ranglistákat, választható irányítást és eljárással generált pályákat ígér. Bár annyira (még) nem népszerű szoftver, azért a 4,1 átlagértékelés egész jónak mondható.

Google Play link

Tail Drift

tail_drift

A Tail Drift egy olyan árkád versenyjáték, amelyben egy nyakatekert csövön kell repülnünk. A pályákat lebegő szigetek, templomromok és sivatagi kanyonok szegélyezik. A játékban szereplő 3 túra összesen 27 eseményt tartalmaz, melyek 7 pályán találhatóak.

A 3-féle különböző versenytípus és a 8-féle fejleszthető repülőgép egy pár órányi kellemes szórakozást ígér. Itt is vannak Play ranglisták, az áruházban pedig 3,8 az átlagértékelés.

Google Play link

Melyik tetszik a legjobban?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid