Sony Xperia Z4 – hamarosan jön a nemzetközi modell

1

A Sony sajtórendezvényt készült tartani május 27-én Tajvanon, és május 28-án Hong Kongban. Helyi források szerint a japán vállalat ezen események keretein belül egy új csúcsmobilt fog bemutatni.

Az ePrice Taiwan értesülései szerint a Sony mindkét rendezvényen egy nemzetközi értékesítésre szánt Xperia Z4-et fog felfedni a nagyérdemű előtt. A japán óriás előző hónapban már bejelentett egy Z4 változatot, amelyet kizárólag a hazai piacra szánt, de a cég munkatársai akkor azt állították, hogy májusban egy globális variáns is érkezik. Egyes hírek szerint egyébként az is lehetséges, hogy a globális piacra szánt Xperia Z4 végül Xperia Z3+ néven jelenik majd meg.

Sony-Xperia-Z4-Japan

Ez a japán Xperia Z4

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy a szóban forgó mobil azonos lesz-e a japán exkluzív változattal, de a legtöbben egy teljesen eltérő, új telefon felfedésében reménykednek. A kizárólag a felkelő nap országába szánt készülék ugyanis nem sokban különbözik a tavalyi Xperia Z3-tól, bár annál kissé vékonyabb, illetve a Snapdragon 810-es lapkának hála jóval erősebb. Május 26-ára egyébként egy indiai Sony esemény is be van írva a naptárba, de egyelőre nem tudni, van-e kapcsolata az említett zászlóshajóval.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid