Acer Liquid Jade S – itt a gyártó első 64 bites mobilja!

0

Jó dolog tudni, hogy a gyártók nem csak a zászlóshajók világában tevékenykednek, hanem egyre több, és jobb középkategóriás készülék érkezik a boltok polcaira. A belépő szintű okostelefonok szinte csak telefonálásra jók, de ezek a mobilok kielégíthetik a legtöbb igényt, anélkül, hogy egy vagyont kellene rájuk költeni. A nálunk jobbára laptopjairól ismert tajvani Acer a mai napon bejelentette a Liquid Jade S-t, ami ebben a mezőnyben igyekszik majd harcba szállni a vásárlók kegyeiért, és nem mellesleg ez a vállalat első 64 bites processzorral szerelt okostelefonja.

Acer Liquid Jade S

A szóban forgó dualSIM-es telefon lényegében egy korábbi modellnek, az Acer Liquid Jade-nek a felújított változata, és egészen kellemes hardvert pakoltak a motorházteteje alá. A kijelző 5 hüvelykes és HD felbontású – ebben a méretben ez a rezolúció több, mint kielégítő a maga 293-as ppi-s pixelsűrűségével. A mobil szíve és lelke egy nyolcmagos, 64 bites MediaTek chipset, amely az MT6752M kódnév alatt fut, és 1.5 GHz-re skálázott magokkal végzi a számításokat. Az akadásmentes rendszerműködést 2 GB RAM igyekszik biztosítani, adatok tárolására pedig egy 16 GB-os belső tárhelyet kapunk, ami egyébként tovább bővíthető.

A hátlapi kamera 13 megapixeles fotókat lő, teheti ezt mindaddig, amíg a 2300 mAh-s akkumulátor le nem merül. A Liquid Jade S egészen kompaktnak nevezhető, a maga 143 x 69 x 7.78mm-es dimenzióival, valamint 116 grammos súlyával. A készülék december 18-án rajtol Tajvanon, és körülbelül 224 dolláros indulóárral lehet majd számolni. A nemzetközi forgalmazásról még egyelőre nem tudni semmit.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid