Acer Liquid Z410 – LTE és 64 bit megfizethető áron

0

Ha megkezdődik a Las Vegas-i Consumer Electronics Show kiállítás, szinte öt percenként kerülnek bejelentésre új okostelefonok és táblagépek. Ám olykor a vihar előtti csendet is megtöri néhány gyártó, jelen esetünkben az Acer, ők egy megfizethető árú, 4G képes mobillal szeretnének kedveskedni a vásárlóknak. 

Cikkünk tárgya csupán 129 euróba/155 dollárba kerül, ám ehhez képest cseppet sem a legalja hardvereket pakolta bele a tajvani vállalat. A kijelző 4.5 hüvelyk képátlójú és qHD – azaz 540×960 – felbontású, ami ezzel a mérettel még egészen vállalható képpontsűrűséget, konkrétan 245 ppi-t eredményez. A számításokat egy MediaTek MT6732 processzor végzi, amiről azt érdemes tudni, hogy 64 bites architektúrára épül, és négy maggal dolgozik. A grafikus feladatokkal egy ARM Mali T760 GPU próbál megbirkózni, ám ami igazán figyelemreméltó ezért az árért, az a Cat. 4-es LTE modem, ami akár 150 Mbps-os letöltési sebességre is képessé teszi az Acer újdonságát.

Acer-Liquid-Z410 (1)

A kamerák 5 és 2 megapixelesek, az előlapon pedig még egy DTS Studio Sound technológiával ellátott hangszóró is helyett kapott. Az akku pontos méretét nem tudni, de a gyártó szerint 400 óra készenléti időt, illetve 5.5 óra beszélgetést biztosít majd. Az Android rendszer pontos verziószáma még nem ismert, de az biztos, hogy a gyártó saját alkalmazásai és extrái nem maradnak le róla. A mobil február végén jelenhet meg több kontinensen, köztük Európában is.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid