Videón a Samsung Galaxy S6?

2

Már nagyjából ismertek a Galaxy S6 hardveres részletei, és állítólagos fotókon is láthattuk már a készüléket, de most talán fény derült a végleges dizájnra, még pedig egy hivatalos videó jóvoltából.

A Samsung nemrég készített egy útmutatót a My KNOX alkalmazás beüzemeléséhez, amiben semmi érdekes nem lenne alapesetben. A videóban azonban egy új Samsung mobil látható, ami simán lehetne akár a Galaxy S6 is. Ezt persze rögtön felkapta a világsajtó, rengetegen izgultak rá a témára.

Mi nem igazán tudjuk mire vélni a jelenséget, nem valószínű, hogy véletlenül történt volna ilyen lebukás, így talán szándékos dologról van szó, feltéve ha tényleg az új csúcsmodell szerepel a videóban. A kinézet ugyanis eléggé hasonlít a két évvel ezelőtti Galaxy S4-re, a fő különbség a vékonyabb kijelző körüli keret, valamint az, hogy kicsit egyenesebb a készülék alja és teteje. A döntést rátok bízzuk, de érdemes fenntartással kezelni a dolgot.

galaxy-s6-video-leak

A Samsung Galaxy S6 bemutatója március elején várható, de egyes források szerint egy a Samsung partnereiből álló szűk csoport már napokon belül megismerheti a készüléket a CES egyik zártkörű rendezvényén.

SamsungTomorrow (YouTube), Businessinsider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid