Hiány lehet a Samsung Galaxy S22 Ultrából, akár több hónapos várakozási idő is előfordulhat

0

Már nem kell sokat várni a következő Samsung Unpacked eseményre, amelyen leleplezik a Galaxy S22 sorozat tagjait. A prémium okostelefonok forgalmazása várhatóan két héttel a bemutató után, február végén meg is kezdődik, ám egy globális chiphiány kellős közepén sokakban felvetődhet a kérdés: vajon jut-e majd mindenkinek, és ha igen, mennyit kell várni a saját példányunkra. A legsötétebb forgatókönyvek szerint akár 2-3 hónap is eltelhet, mire a kezünkbe vehetjük a legújabb Samsung zászlóshajókat…

Dohyun Kim elemző szerint maga a Samsung sem zárja ki, hogy a készlethiány hatással lehet a Galaxy S22 mobilok forgalmazására, sőt, a gyártó számít arra, hogy nem lesz képes kielégíteni a csúcskategóriás okostelefonok iránti óriási igényt. Az elemző azt állítja, ez a helyzet akár odáig is elfajulhat, hogy a Galaxy S22 modellek kiszállítási ideje 2-3 hónappal is meghosszabbodhat.

Az alábbi bejegyzés szerint az Ultra változat lehet leginkább érintett, amelyre várhatóan jóval nagyobb lesz a kereslet, mint amennyit a Samsung le tud gyártani. Ez pedig sokkal rosszabb lenne, mint korábban a Samsung Galaxy Z Fold 3 helyzete, mert egyes piacokon erre is várni kellett, igaz, csak heteket.

Mielőtt mindenki kikészülne és depresszióba esne, az elemző nem azt mondta, hogy ez most már biztosan így fog történni, csak azt, hogy ez a lehető legrosszabb forgatókönyv, amelynek megvalósulására sajnos megvan az esély.

Visszatérve a hajlítható kijelzős Galaxy Z Fold 3-ra: eleinte a mobil körül nem volt olyan nagy felhajtás, és mégis a vállalat képtelen volt kielégíteni az iránta támasztott keresletet. Emiatt több országban is kénytelenek voltak egy hónappal elhalasztani a rendelések kiszállítását, de akadtak olyan vásárlók is, akiknek 6 hetet kellett várniuk a saját példányukra.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid