Idén egy OnePlus 10 Ultra modell is megjelenhet

0

Ha követitek rendszeresen a telefonos híreket, akkor tudjátok, hogy Kínában már megjelent a OnePlus 10 Pro, és állítólag márciusban Európában is forgalomba fog kerülni a prémium készülék. Az viszont merőben új információ, hogy állítólag egy Ultra modell is lesz a későbbiekben.

A hírek Yogesh Brari tech újságírótól származnak, aki úgy tudja, hogy a OnePlus 10 Ultra már a mérnöki tesztelés korai fázisában van. Hogy egészen pontosan milyen jellemzőkkel rendelkezik majd ez a okostelefon, illetve miben különbözik a már megjelent Pro modelltől, egyelőre még nem tudni, de azért napvilágra került néhány érdekes részletet.

Példának okáért a friss szivárgás alapján arra lehet számítani, hogy az Oppo által fejlesztett MariSilicon X NPU-t is a készülékbe szerelik, ez a modul azért lehet érdekes, mert egyebek mellett saját képfeldolgozó chippel (ISP) lett felszerelve. Nem ez az egyetlen komponens, amelyen a OnePlus 10 Ultra és a hamarosan bemutatásra kerülő Oppo Find X5 Pro Plus osztozhat, de ezek mibenlétéről egyelőre nem tudni semmit.

Ha minden a tervek szerint megy, akkor a OnePlus 10 Ultra valamikor az idei év második felében fog megjelenni, így aztán ha valóban fejlesztés alatt áll egy ilyen készülék, akkor valószínűleg hallani fogunk róla a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid