Akciós az Insta360 ONE X2 vízálló 360 fokos kamera

0

Az Insta360 ONE X2 egy beépített stabilizátorral ellátott, 360 fokban rögzítő akciókamera, ami az aktív életet élők, és azt megörökíteni vágyók ideális társa lehet. A készüléket most kedvezményes áron rendelhetitek a Cafago jóvoltából, ráadásul a termék európai raktárból érkezik, tehát a gyors szállítás és az extra kiadások alóli mentesülés borítékolható. 

Az Insta360 ONE X2 panoráma akciókamera most 437,13 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami hazai pénzben megközelítőleg 131 500 forintot jelent. Nem olcsó, de nem is egy mindennapos kütyüről van szó. További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

Insta360 ONE X2 akciókamera rövid ismertető

Az Insta360 ONE X2 egyik fontos funkciója a FlowState Stabilization, amely rendkívül hatékony rázkódásgátlást biztosít felvételek készítése közben. A készülék összesen 4 mikrofonnal bír, így minden irányból a lehető legjobban rögzíti a képhez tartozó hangot.

Az eszköz 360 fokos panoráma videókat és képeket készít, előbbieket legfeljebb 5.7K felbontásban, másodpercenként 30 képkockával, ami pedig a képeket illeti, akár 6080 x 3040 pixelesek is lehetnek.

Persze nem kell vakon dolgozni, az Insta360 ONE X2 rendelkezik egy saját kerek LCD képernyővel, ami egyébként érintésérzékeny. A számos hatékony funkció között megtalálható a HDR felvételek készítésének lehetősége, a hangvezérlés, készíthetünk továbbá lassított videókat, éjszakai és intervallum felvételeket stb.

Az akciókamera külső borítása olyan kialakítást kapott, amely ellenáll a víznek, egészen 10 méter mélységig, tehát a készülék víz alatti fotózáshoz, videózáshoz is ideális lehet.

A kamera mellé külön vásárolható egy spéci szelfibot, ami még több lehetőséget biztosít a teljesen térbeli videofelvételek készítéséhez. A rögzített adatok átvitele történhet vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, Wi-Fi segítségével, de kábellel is. Akár egy okostelefonon is megszerkeszthetjük a felvételeket, a készülék mellé dedikált applikáció segítségével. A kamera szabványos 1/4-es csavaros kialakítása lehetővé teszi az univerzális rögzítést, a készüléket szinte bárhova felrakhatjuk.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel az 1630 mAh kapacitású akkumulátor, amelynek köszönhetően a készülék korrekt üzemidőt biztosít. Az akciókamera mindössze 149 grammot nyom, vagyis kompakt, könnyen hordozható.

Az Insta360 ONE X2 panoráma akciókamera most 437,13 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami hazai pénzben megközelítőleg 131 500 forintot jelent. További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid