Akciós elektromos bringa és menetrögzítő kamera a Cafago oldalán

0

Ha a nagy karácsonyi költekezés után még maradt egy kis elkölteni való fölösleges pénzed? Mjutatunk két érdekes terméket, amik valóban hasznosak lehetnek a mindennapokban. Egész jó áron tudsz venni elektromos biciklit, ami nem nyeklik össze a testesebb népek alatt sem, illetve fedélzeti kamerát, amely menet közben rögzíti az eseményeket, hogy a végén ne csak a szavad legyen, amikor ki kell állni az igazadért. Ha érdekel valamelyik termék, olvass tovább!

Samebike 20LVXD30 elektromos bicikli

Szóval volna ez a Samebike márkájú elektromos kerékpár, ami 20 colos kerekeken gördül, ha szeretnéd hajthatod te magad is, vagy rábízhatod az egészet a burkolat alatt lévő 350 wattos motorra, a Te döntésed. Amennyiben nem akarod kivenni a részedet a melóból, akkor teljesen elektromos meghajtás esetén az elérhető legnagyobb hatótáv 35-40 km.

Ha te is akarsz kicsit tekerni, de értékelnéd a motoros rásegítést, akkor akár 60 km-t is meg lehet tenni a fullosan feltöltött aksival. Karácsonyi zabálás? Nem gond, mert a bicikli simán elviszi a hátán a 150 kg-os emberkéket is, szóval ilyen téren máris jobb, mint a Xiaomi és a Fiido összes hasonló ajánlata. 35 fokos emelkedők meg sem kottyannak, a töltés pedig mindössze 4 óráig tart, szóval egy fél műszak alatt tele van a “tank.” Egy kis nyalizás a főnöknek és megengedi, hogy töltőre tedd a bicót a munkahelyen, simán megéri. :)  A készülék saját világítással is rendelkezik, szóval az utak biztonsága ezen tuti nem fog múlni.

Gondolom már csak az érdekel, mibe fáj egy ilyen masina. A Samebike 20LVXD30 569,99 eurós áron rendelhető a Cafago webáruházából, egészen december 31-ig, illetve a készlet erejéig. A termék európai raktárból érkezik, szóval gyors, és felesleges extra költségektől mentes lesz a folyamat. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Nincs is jobb, mint amikor oldalról belénk jön a barom, és szentül meg van győződve arról, hogy te voltál a hibás. Bemész a plázába, valaki meg nekicsapja az ajtaját a kocsidnak a parkolóban, na az is egy élmény. Sokszor bottal lehet ütni az elkövető nyomát. Ha viszont van egy ilyen remek kis Dash Cam applikálva az autón, talán javulnak az esélyeid a fenti helyzetekben, és úgy általában.

A Xiaomi 70mai Dash Cam Lite tud egy csomó dolgot, Full HD felbontásban veszi a történéseket maga körül, egészen pontosan 130 fokos szögben. Sony szenzor van benne, szóval a minőséggel nemigen lesz gond. Akkor is figyel, ha te nem vagy ott, 24 órán keresztül szemmel tartja a kocsit parkoló üzemmódban. A masina éjjel is látja a dolgokat, vezérlése is egyszerű, mehet a mellékelt két hüvelykes érintőkijelzőn, vagy okostelefonos alkalmazáson keresztül. Igen, van WiFi modul, és a kamera belsejében 500 mAh kapacitású telep gondoskodik az önálló működésről, de amúgy meg lehet tölteni/működtetni szivargyújtóról is.

A Xiaomi 70mai Dash Cam Lite fedélzeti kamera most nettó 48,19 euróért a tiétek lehet a CC346 kuponkód felhasználásával. További műszaki részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid