Akciós a Viomi V3 robotporszívó a Cafago oldalán

0

Ha egy izmos robotporszívót keresel sok extra funkcióval, akkor a Viomi V3 remek választás lehet, a készüléket ráadásul most kedvező áron lehet berendelni EU raktárról gyors szállítással.

A Viomi V3 most 283,85 dollárba kerül a Cafago oldalán, ami átszámolva olyan 92.700 Ft környékén van. A szállítás ingyenes, és német raktárról történik, így gyorsan megérkezik a termék Magyarországra. További részletek és rendelés ezen a linken.

Viomi V3 bemutató

A Xiaomi Viomi V3 belsejében egy nagy teljesítményű elektromotor dolgozik, általa válik lehetővé a 2600 Pa-s szívóerő, ami nagyon jónak számít a hasonló eszközök között. Takarítás során jól jönnek majd a lézeres szenzorok is, a segítségükkel valós időben és 360 fokban képes érzékelni környezetét, így nem ütközik neki semminek, sehonnan nem zuhan le, és a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb takarítási útvonalat tervezheti meg a készülék.

Ebben persze a fejlett algoritmusnak is fontos szerepe van, de ha a felhasználó szeretné, akkor maga is beleszólhat abba, hogy a masina miként tegye a dolgát, állíthatunk be virtuális falakat, és más opciók is vannak, ehhez mindössze le kell tölteni egy okostelefonos alkalmazást, amivel irányítani lehet a robotporszívót.

A Xiaomi Viomi V3 nem csupán port szív, felmosni is képes. A port meg a többi piszkot egy 550 ml-es tartályban gyűjti a gépezet, a felmosáshoz szükséges vizet pedig egy szintén 550 ml-es tartályba lehet önteni. A V3 nagy újítása, hogy jár hozzá egy harmadik, kombinált tartály is (víz+por), amivel egyszerrel tudja elvégezni a felmosást és a porszívózást.

A készülék belsejében egy 4900 mAh-s akkumulátor található, ami lehetővé teszi egy akár 250 négyzetméteres lakás kitakarítását egyetlen feltöltéssel, a masina ezután képes lesz magától visszatérni a dokkolóra, illetve onnan folytatni a munkát, ahol abbahagyta.

Időben mérve ez egyébként 150 perces működést jelent, ráadásul kifejezetten csendesen dolgozik a masina más hasonló robotporszívókhoz képest. Persze nem muszáj ott lennünk, mivel a gép nem csupán távirányítható, de időzíthető is. A Viomi V3 a vastagabb szőnyegekre is simán felmegy, és a küszöbökkel sem lesz gondja, ha azok nem magasabbak 2 cm-nél.

Nem szabad elfelejtkezni a Viomi V3 egyik legfontosabb újításáról, a HEPA-szűrő ugyanis speciális, antibakteriális hatással is bír, gyakorlatilag sterilizálja a levegőt, mint egy légtisztító.

A Viomi V3 most 283,85 dollárba kerül a Cafago oldalán, ami átszámolva olyan 92.700 Ft környékén van. A szállítás ingyenes, és német raktárról történik, így gyorsan megérkezik a termék Magyarországra. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid