Alcatel újdonságok érkeztek

0

Idén az Alcatel sok új készüléket vitt magával a Las Vegas-i Consumer Electronics Show expóra, vannak köztük tabletek, mobilok és egy óra is. Ismerjük meg őket közelebbről!

Alcatel Pixi 3 (8)

A sort az Alcatel Pixi 3 (8) indítja, ami egy Windows 10-et futtató táblagép. Nyolc hüvelykes, 1280×800-as felbontású IPS megjelenítőt, négymagos, 1.3 GHz-re skálázott Snapdragon 210 lapkát, Adreno 304 grafikus gyorsítót és 1 GB RAM-ot kapott. A készülék SIM kártyát is fogad, ráadásul támogatja a GSM, a 3G és a 4G LTE hálózatokat is. A belső tárhely mérete 32 GB, de említésre méltó még az 5, illetve a 2 megapixeles kamera, valamint a 4000 mAh-s akkumulátor is.

Alcatel Pixi 4 (3.5)

Az újdonságok közül a legkisebb méretű az Alcatel Pixi 4 (3.5), ami ahogyan a neve is sejteti, egy 3.5 hüvelykes HVGA kijelzővel szerelt okostelefon. A burkolat alatt egy MT6572M processzor duruzsol két, egyenként 1.1 GHz-re skálázott maggal. A RAM mérete 512 MB, a hátlapon egy 2 megapixeles, míg az előlapon egy 0.3 megapixeles kamera található. A készüléket 4 GB belső tárhellyel látták el, ami az Alcatel előrelátásának hála bővíthető. Szinte hihetetlennek hangzik, de ezen a hardveres környezeten Android 5.1 Lollipop fut.

alcatel pixi 4 4

Alcatel Pixi 4 (4) – így hívják következő versenyzőnket. 4 hüvelykes WVGA megjelenítő, négymagos MediaTek MT6580M chip 1.3 GHz-es órajellel, valamint 512/1 GB RAM teszi teljessé a hardveres komponensek listáját. Igen, jó láttad, többféle RAM kiszerelés is létezik, attól függően, hogy a 4 GB-os, vagy netán a 8 GB-os belső tárhelyű készülékre ruházik be az ember. A kamerakiépítés sem egyforma 2/0.3 megapixeles, illetve 5/2 megapixeles párosok találhatóak a két eltérő variánson. A készülék Android 6.0 Marshmallow rendszert futtat.

Alcatel Pixi 4 (6)

A csapatnak van egy igencsak méretes kijelzővel rendelkező tagja , mégpedig az Alcatel Pixi 4 (6). A képernyő képátlója kereken hat hüvelyk, a felbontása pedig HD. A telefon lelke egy Snapdragon 210 lapka, ami 1 GB RAM-mal egészül ki. A belső tárhely mérete 8 GB, ez szerencsére bővíthető, a kamerák felbontása pedig 8, illetve 5 megapixel. Adott még az LTE modem, egy 2580 mAh-s telep, illetve egy Android 6.0 Marshmallow rendszer.

Alcatel Pixi 4 (7)

Az Alcatel Pixi (7) a család másik tabletje, 7 hüvelykes kijelzőjén 1024×600 pixel feszül egymásnak. A készülék burkolata mélyén egy négymagos, 1.1 GHz-re skálázott MediaTek MT8321 ketyeg 1 GB operatív memória társaságában. 8 GB bővíthető flash háttértár, 2580 mAh-s telep, 3G modem, 2/0.3 megapixeles kamerapáros, valamint Android 6.0 Marshmallow rendszer teszi teljessé a készülék leírását.

Alcatel CareTime Watch

Még egy aprósággal készült az Alcatel. A CareTime Children’s Watch egy gyerekek számára alkotott óra, aminek egy 0.95 colos OLED megjelenítője van, és az elsődleges célja a GPS követés. A gyerkőcök képesek lennének telefonhívások és üzenetküldések lebonyolítására, igaz, csak előre meghatározott kapcsolatokkal. A gyártó négy napos üzemidőt ígér. Árak, elérhetőségek egyelőre nem ismertek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid