Jövő hónapban érkezik a Xiaomi Mi 5

2

A Xiaomi rajongók most fokozott figyelemmel forduljanak a kijelzők felé, ugyanis végre kiderült, mikor érkezik meg a kínai vállalat következő csúcsmodellje, a Mi 5. Ráadásul az értesülés nem valami pletyka vagy szóbeszéd útján érkezett, hanem a vállalat alelnöke tette közzé a legnagyobb kínai közösségi oldalon, a Weibón.

Wanqiang Li, a Xiaomi alelnöke először is elárulta, hogy a készülék belsejében egy Snapdragon 820-as lapka fog duruzsolni, ezzel megerősítette a korábbi értesüléseket. Wanqiang Li felfedte, hogy a mobil már a tömeggyártási fázisban jár, mégpedig azért, hogy biztosan legyen belőle elegendő, amikor végre megjelenik. A hivatalos bemutató a Kínai Tavaszi Fesztivál lebonyolítása után kerül megrendezésre, a következő hónapban. Wnaqiang Li posztját egyébként a vezérigazgató Jun Li is idézte, aki még azt is hozzátette, egy ideje már használja a telefont, amire állítása szerint megérte várni.

xiaomi mi 5

A Mi 5 számos pletyka és szóbeszéd főszereplője volt a múltban, a fáma szerint a következő hardveres alkotóelemekből építkezik majd: 5.2 hüvelykes Full HD, esetleg QHD felbontású megjelenítő, 4 GB RAM, 32, illetve 64 GB-os tárhely, 16/13 megapixeles kamerapáros és Android 6.0 Marshmallow rendszer. Úgy tartják, a világ legkisebb, és egyben leggyorsabb ujjlenyomat-olvasója lesz a Home gombba építve.

Az is lehetséges továbbá, hogy lesz egy 5.7 colos Mi 5 Plus is, de erről most nem esett szó.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid