Itt az új Alfawise V8S Pro robotporszívó

0

Az Alfawise V8S Pro a cáfolata annak, hogy egy igényes robotporszívó minden esetben több százezres tétel. Az Alfawise egyike a nyugaton is feltörekvő kínai márkáknak, és számos takarítással, házimunkával kapcsolatos termékük van, melyeket mi is megvásárolhatunk. Az V8S Pro nem csak egy friss típus, de kiváló áron rendelhető, így érdemes vele megismerkedni, pláne ha hozzánk hasonlóan nem vagytok a porszívózás, takarítás nagy rajongói.

A készülék hibátlanul beleillik az okosotthon koncepcióba, hiszen vezérlése távolról is tökéletesen megoldható, mégpedig a Smart Life App alkalmazáson keresztül. A V8S Pro támogatja a Google Home és az Amazon Alexa ökoszisztémákat is, illetve a hangalapú vezérlést, hogy a digitális kor embere mindenkor a lehető legmodernebb módon tarthassa tisztán az otthonát.

A termék első és egyik legnagyobb erénye az, hogy fel is tud mosni, ebben az árkategóriában ez nem feltétlenül alapvető funkció, de még a drágább robotporszívók világában sem. A készülék szivárgásmentesen tisztítja a lakás padlóját, legyen az bármilyen fajtájú, típusú.

Az Alfawise robotporszívója mindig meg fogja találni a helyét, köszönhetően az Epson giroszkópos navigációjának és a beépített érzékelőknek, ráadásul képes automatikusan megtervezni a takarítás útvonalát, munkája így emberi beavatkozás nélkül is problémamentesen zajlik.

A masina azért ilyen okos, mert a belsejében egy fejlett ARM chip található, ami sokkal gyorsabban teszi a dolgát, mint a korábbi iterációk esetében. A gép emlékezni fog arra a helyiségre, amit takarított, így ha nem történik érdemi változás a berendezésben, a V8S Pro még gördülékenyebben teszi majd a dolgát a következő alkalommal.

Azért ha új terepre téved sem lesz elveszve, a kütyü számos infravörös érzékelővel rendelkezik, így nem fog sehonnan sem leesni, és okosan kikerüli az akadályokat. A szerkezet erejét egy 1800 Pa szívóerőt produkáló kefe nélküli elektromos motor adja, ami szerencsére nem túlzottan hangos, köszönhetően belső található szivacsos rendszernek. A kibocsátott zaj legrosszabb esetben sem lehet több 65 decibelnél, felmosás esetén pedig még halkabb a működés.

A robotporszívó akkor sem esik zavarba, ha netán lemerül a telepe. Amennyiben az akku kapacitása eléri a 20 százalékot, a gép automatikusan visszamegy a dokkoló állomásra, és megkezdődik a töltés.

A technikai paraméterek iránt lelkesedőknek írjuk, hogy a készülék akkumulátora 14,4V-os és 2500 mAh kapacitású, a felmosóvíznek egy 350 ml-es, az összeszedett piszoknak pedig egy 600 ml-es tartály áll rendelkezésre. A gyártói leírások értelmében a készülék gond nélkül képes akár 150 négyzetméteres területet is megtisztítani a maximálisan 120 perces üzemidő alatt.

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, netán szeretnétek beszerezni egyet az Alfawise V8S Pro robotporszívóból, erre a linkre kattintva olvashattok többet róla, és itt találjátok a rendelési lehetőségeket is. A készülék jelenleg cirka 49 800 forintos áron kapható ingyenes vámmentes szállítással.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid