Alig jött ki, de máris kínpadon a OnePlus 6T

0

Szinte még meg sem száradt a tinta a OnePlus 6T dobozán, de a telefonok gyilkosa, Zack Nelson máris próbára tette a kínai vállalat legújabb zászlóshajóját. A frissen bemutatott készülék nem érdemelt kíméletet, a népszerű videós pengékkel és tűzzel igyekezett kideríteni, vajon mit bír a mobil.

Zacknek azért sikerült ilyen hamar rátennie a kezét a OnePlus 6T-re, mert már a New York-i bemutatón is ott volt, ahol egyébként a közönség előtt szétszerelte a készüléket. A telefon kijelzője Gorilla Glass 6 védelmet kapott, így ennek megfelelően a Mohs-skála hatodik fokán enyhén, a hetediken pedig már szignifikánsan karcolódik. Aggódni csak amiatt kell, hogy a kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasónak tisztán és akadályok nélkül kell érzékelnie a rányomott ujjat. Egy sérült képernyőn ez okozhat némi gondot, de a videón úgy látszik továbbra is gond nélkül teszi a dolgát a csúnya csikarások mellett.

A képernyő ráadásul fittyet hány a hőnek és a tűznek, alig történik bármilyen elváltozás, és pillanatokkal később ismét helyreáll a funkcionalitás. A hátlap esetében azonban mintha nem lennénk ennyire szerencsések. Keményebb fémek képesek karcokat hagyni a felületen, melyek nagy része szerencsére letörölhető, de sajnos nem mind. Egy ilyen készüléket semmiképp sem érdemes tok nélkül a kulcsok közé tenni, a jövendőbeli tulajdonosok erre mindenképpen figyeljenek oda.

A videót a már szokásos hajlítás teszt zárja, melyben egészen jól szerepel a készülék. A felső részen látható némi minimális deformáció, de amint a feszítőerő megszűnik, minden helyreáll. Igazából a felvétel magáért beszél, érdemes áldozni pár percet a megtekintésére. A videó élvezetéhez angol nyelvismeret ajánlott, de nem feltétlenül szükséges.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid