Alldocube KBook ultrabook – 3K kijelző, korrekt hardver, 8 GB RAM és 512 GB SSD megfizethető áron

0

Az Alldocube KBook egy prémium ázsiai laptop azok számára, akik nincsenek megijedve attól, hogy nem egy mainstream márkanév virít a készüléken, hanem a nyugati fülnek kissé ismeretlen csengésű, ám ettől még nem feltétlenül rosszabb gyártó logója. Akinek nincsenek előítéletei a kínai számítógépekkel és notebookokkal szemben, módfelett kedvező összegért cserébe olyan gép tulajdonosa lehet, aminek fémből van a háza, magas felbontású IPS LCD kijelzője, korrekt hardvere, 8 GB RAM-ja és 512 (!) GB-os SSD meghajtója van.

Úgy gondoljuk, kevés ennél jobb ár/érték arányú notebook található jelenleg a piacon, mivel az árához képest rengeteg mindent ajánl ez a készülék. Először is kezdjük a burkolattal, ami nem holmi kopogós gagyi műanyag, hanem teljes egészében fém, ez pedig egyenlő a prémium érzettel és a tartóssággal. A megjelenítő is teljesen felsőkategóriás, mivel egy 13,5 colos IPS LCD kijelzőről van szó, 3000×2000 pixellel, ráadásul ez egy Panasonic gyártmány, szóval a tamáskodóknak sem lehet egy rossz szava.

Az Alldocube KBook lelke egy Intel Core M3-6Y30 kétmagos, négyszálas processzor, ami elsősorban az alacsony fogyasztásáért szerethető, de azért van benne bőven elég nyers erő a mindennapi felhasználáshoz, az irodai munkavégzéshez, a multimédiához és a különböző képszerkesztő programokhoz. A chipset mellett 8 GB RAM, valamint egy brutális méretű, 512 GB-os SSD meghajtó foglal helyet a készülék fém házában. Egy olyan laptopról beszélünk, aminek az ára nem éri el a 150.000 Ft-ot.

A dedikált Intel HD Graphics 515 nem teszi a laptopot alkalmassá a legújabb játékok futtatására, nem erre készült, viszont boldogulni fog a legtöbb multimédiás fájllal, és elég erő feszül benne ahhoz, hogy a tartalmakat a kijelző natív felbontásán kezelje.

Még sokszor a híres és elterjedt prémium gyártók gépeihez is külön kell beszerezni az operációs rendszert, ám ebben az esetben ez is jár a készülék mellé, így ha megvásárolod ezt a laptopot, máris egy eredeti Windows 10 büszke tulajdonosa leszel.

Az Alldocube KBook alig másfél kilót nyom és rendkívül vékony, ám ennek ellenére azért akad rajta teljes értékű USB csatlakozó, illetve van egy USB-C port is, ami kvázi mindenre használható, ezen keresztül lehet tölteni, videokimenetként is szolgál, illetve alkalmas adatátvitelre.

A hagyományosabb opciók hívei számára egy-egy 3.0-s USB port van a gép mindkét oldalán. A notebook belsejében negyedik generációs Bluetooth modem, valamint kétcsatornás WiFi modul található, ezek hasznosságát ecsetelni valószínűleg felesleges volna egy tech blog rendszeres olvasói számára.

A masina rendelkezik jack aljzattal, és kapott egy saját webkamerát, amit majd úgyis mindenki leragaszt. Az Alldocube KBook üzemidejéről pedig annyit írnak, hogy egy töltéssel 6 óra folyamatos videónézésre elegendő az aksi teljesítménye.

Az Alldocube KBook elsőként a GearBest webáruházából vásárolható meg, és a limitált GB-KBOOK kuponnal 459,99 dolláról 439,99 dollárra csökken az ára. A vámmentes Priority Line szállítás ingyenes, így olyan 131 ezer Ft-ból ki is jön a masina. További részletek, a kimaradt műszaki adatok, valamint a megrendelés lehetőségei erre a linkre kattintva tekinthetőek meg.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid