Megjelent a Samsung Galaxy Note 10 széria, és érdekes adatok érkeztek

0

A Samsung Galaxy Note 10 modellek mától kezdve kaphatók hivatalosan Magyarországon, de persze az előrendelés már tart egy ideje, és ezzel kapcsolatban érdekes számokat közölt a gyártó hazai képviselete.

Az idén 10 éves Galaxy Note sorozat legújabb tagjai, vagyis a Note 10 mobilok magasabb eladási számokkal zárták az előrendelési időszakot, mint tavaly a Galaxy Note 9.

„A Galaxy Note sorozat évek óta rendelkezésre áll azon hűséges európai felhasználók számára, akiknek fontos, hogy elérjék céljaikat. A Galaxy Note10 család egy újabb lépés a még nagyobb hatékonyság és kreativitás felé. Az új készülékek még több lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak, ezt bizonyítja a magyarországi előrendelések kiemelkedően magas száma” – mondta el Samu Zsófia, Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

A Note 10 család nálunk Fénylő Prizma és Fénylő Fekete színekben jelent meg, és a gyártó közlése szerint ezek egyformán népszerűek lettek, fele-fele arányban választották őket a vásárlók. Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy az eladások 80%-át a nagyobb és drágább modell, vagyis a Galaxy Note 10+ tette ki. Ebből két dologra lehet következtetni, egyrészt népszerűbbek a méretesebb telefonok, másrészt ha már valaki egy vagyont fizet egy készülékért, akkor nagy valószínűséggel a fejlettebb modellt fogja venni a felár ellenére is.

Részletesebb beszámolót a Note 10 mobilokról itt találsz, további Note 10 hírek pedig ezen a linken.

Végül íme a magyarországi árak:

  • Samsung Galaxy Note 10 256GB: 329.990 Ft
  • Samsung Galaxy Note 10+ 256GB: 379.990 Ft
  • Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB: 414.990 Ft

A mai naptól kedve számos elektronikai üzletben megvásárolhatók a készülékek.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid