Frissült a Google Play Áruház, itt az új felület!

0

A Google Play Áruházat több, mint két milliárd aktív felhasználó keresi fel havonta, és a keresőóriás nemrég úgy döntött, hogy itt az ideje egy teljes dizájnváltásnak. Az új kinézetet már régóta tesztelték, egyesek talán találkoztak is vele már korábban, ám a hivatalos bejelentés és a globális bevezetés most történt meg.

A Google célja az volt az új dizájnnal, hogy az általános felhasználói élmény javuljon, derül ki a vállalat blogposztjából. A Material Design névre hallgató felület mellett számos ponton frissült a Play Áruház kinézete, így összességében egy letisztultabb, prémiumabb (és fehérebb) alkalmazásboltot kapunk.

A gyorsabb böngészés érdekében egy új navigációs sáv jelent meg alul. A programok és a játékok most már különálló füleken találhatók, és természetesen az egyes appok adatlapja is is teljesen megújult kinézetet kapott.

Elvileg már minden felhasználónál elérhető az új felület, de ha esetleg nálad még nem jelent meg, akkor várj türelemmel, a frissítések általában szakaszosan szoktak érkezni.

Nálad megjelent már az új kinézet? Ha igen, hogy tetszik?

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid