Decemberben jöhet a hajlítható Motorola Razr mobil

0

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy a hajlítható okostelefonok forradalma elsöpri a hagyományos kialakítású készülékeket, hiszen a Samsung és a Huawei sem tudott épkézláb terméket piacra dobni eddig, és a Xiaomi is nagyon csendben van. Ez persze nem jelenti azt, hogy más gyártóknak elment volna kedve, ott van például a Motorola, amely még az idén bemutathatja a legendás Razr telefonjának újragondolt változatát, ami egy jóval kompaktabb és olcsóbb készülék lesz.

Sokan amellett, hogy nem igazán gondolják tartós konstrukcióknak a hajlítható okostelefonokat, a méretükkel is bajuk van, szerintük ezek igazából táblagépek, melyeket némileg kisebbre lehet alakítani az összehajtással, de ők telefont akarnak, telefon méretben. Nem tudjuk kárhoztatni őket, valahol nagyon is igazuk van. Úgy gondoljuk, pontosan nekik készül a Motorola flexibilis készüléke, ami kihajtva is egészen kompakt, és tökéletesen vezérelhető egyetlen kézzel.

A legújabb információk szerint a sokak által várt okostelefon akár még idén decemberben debütálhat Európában, hardveres felszereltségét tekintve pedig egy középkategóriás ajánlattal lesz dolgunk, ehhez mérten az ára is valamivel visszafogottabb lesz az eddig bejelentett hajlítható mobiloknál. A telefon várhatóan nem kerül majd többet 1500 eurónál. Habár a Motorola Razr új kiadása valóban olcsóbb lesz, mint a Samsung Galaxy Fold vagy a Huawei Mate X, még mindig drágábbnak mondható a jelenlegi csúcskategóriás modelleknél, ami számszerűsítve ötven százalékkal vastagabb árcédulát jelent a konkurensek nem-hajlítható telefonjaihoz viszonyítva. Ez elbátortalaníthatja a készülék iránt egyébként komolyan érdeklődő esetleges vásárlókat.

Akárcsak az elődei, ez a készülék is elsősorban a formatervről fog szólni, ami azt jelenti, hogy nem érdemes túlságosan nagy méretű akkumulátorra számítani a burkolat alatt, de így remélhetőleg megmarad a Razr telefonok védjegyének számító kecses kialakítás. Hardveres téren fel lehet készülni egy Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészletre, kiszereléstől függően 4 vagy 6 GB RAM-mal megtámogatva, míg a háttértár lehet 64 vagy 128 GB-os is. Az aksi tényleg vékonyka lesz az állítólag 2730 mAh-s kapacitásával, de ezt meg lehet majd bocsátani egy kellően effektív gyorstöltési metódus alkalmazása esetén. A belül található és csak a kihajtás után használható képernyőről úgy tudni, hogy 6,2 colos képátlón kínál majd 2142×876 képpontos felbontást, míg a kívül található, elsősorban a fontosabb értesítéseket és az időt kijelző panelen 800×600 pixel fog sorakozni.

Forrás: LetsGoDigital, YankoDesignGSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid