Ezek lehetnek a Xiaomi Mi MIX 4 specifikációi

0

Újabb értesülések érkeztek a Xiaomi következő csúcsmobiljáról, a Mi MIX 4-ről, amelyek alapján egy igazi fenevaddal készül a kínai gyártó.

Ezek egyelőre csak pletykák, így nem érdemes biztosra venni minden állítást, de a legnagyobb kínai közösségi oldalon nemrég posztolásra került jó pár jellemző a Mi MIX 4-ről. A forrás szerint a készülék QHD kijelzővel, Snapdragon 855+ processzorral és kerámia házzal érkezik.

A RAM mennyisége akár 12 GB is lehet, a tárhely pedig 1 TB-os (UFS 3.0), de persze minden bizonnyal lesznek kisebb kiszerelések is. Az akkumulátor állítólag 4500 mAh kapacitással rendelkezik majd, ami igen jól hangzik, és 45 W-os gyorstöltést is támogatni fog a sima és a fordított vezeték nélküli töltés mellett.

A hátlapi kamerakiépítés fő szenzora a Samsung nemrég bemutatott 108 MP-es megoldása lesz, amihez jön majd egy 16 MP-es ultraszéles látószögű és egy 12 MP-es periszkópos zoom kamera is. A mobilon természetesen már MIUI 11 fut majd, és végül szó esett még egy jack csatlakozóról is, de erre azért nem vennénk mérget, hiszen a Mi MIX 3-ban és a Mi 9-ben sincs ilyen port.

A Xiaomi Mi MIX 4 bemutatója valamikor október környékén várható, és szinte biztosan lesz belőle 5G-s verzió is. A legnagyobb kérdés jelenleg az, hogy hogyan oldja meg a gyártó a keret nélküli kivitelt. Notch egész biztosan nem lesz, és valószínűleg lecserélik az előd slider mechanizmusát, de hogy pontosan mire, azt még nem tudni. Benne van a pakliban egy pop-up kamera, de akár a kijelző alá is beépítheti a gyártó a szenzort, egy ideje már fejlesztik a technológiát.

Kapcsolódó cikk:

Via GizChina, XiaomiToday

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid