Android 11-et kapott a Samsung Galaxy A50

0

A 2019 tavaszán debütált Samsung Galaxy A50 nagyjából egy évvel ezelőtt kapta meg az Android 10 rendszert, és most újabb jó hírrel tudunk szolgálni azoknak, akik a mai napig használják a gyártó egyébként rendkívül népszerű készülékét. Az okostelefon újabb teljes rendszerfrissítésben részesül, hamarosan minden készülékre eljut az Android 11. 

A SamMobile számolt be arról, hogy egy elérhetővé vált egy új firmware verzió a Samsung Galaxy A50-re, ami a A505FDDU7CUBC build számot viseli. Az adatcsomag lényegében nem más, mint a One UI 3.1 felhasználói felülettel kiegészített Android 11 operációs rendszer, ami tartalmazza a márciusi biztonsági foltokat is. A frissítés megközelítőleg 1,9 GB helyet foglal majd az okostelefon tárolóján. Az új szoftver fontos vizuális változtatásokat eszközöl majd a készülék interfészén, amelyek érintik a kezdőképernyőt és a gyors paneleket. Természetesen az a frissítés részét képezi számos teljesítménnyel kapcsolatos fejlesztés is, ezek elősegítik az alkalmazások gyorsabb futtatását, és jótékonyan hatnak majd az üzemidőre.

 

Érdemes megemlíteni, hogy a frissítés telepítését követően nem használhatjátok majd a Wi-Fi Direct szolgáltatást fájlok továbbítására más eszközökre, habár adatot továbbra is tudtok majd fogadni ezzel a módszerrel. Szerencsére a One UI 3 rendszernek köszönhetően kapunk egy teljesen azonos lehetőséget biztosító funkciót, a Nearby Share-t, amelynek segítségével ugyanúgy képesek leszünk fájlokat megosztani más eszközökkel. A Samsung arról is említést tesz, hogy bizonyos applikációkat külön kell majd frissíteni az Android 11 telepítését követően.

A Samsung Galaxy A50 Android 11 frissítése még csak most indul, egyelőre nem tudni, hogy mely országok kapják meg elsőként, illetve bizonyos régiókban mikor válik hozzáférhetővé, így érdemes néha megnézni a menüben, hogy elérhető-e már a frissítés.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid