Folytatódik a Samsung Galaxy A széria Android 12-es frissítése

0

Múlt hónapban frissült Android 12-re a Galaxy A32 5G, most pedig a telefon 4G-s verziója került sorra, illetve a Galaxy A51-re és az A71 4G-re is kiadta az új szoftvert a Samsung.

A Galaxy A32 4G-hez készült új firmware az A325FXXU2BVD6 nevet viseli, és a frissített dizájn mellett új funkciókat is hoz a készülékre. Az Android 12 mellett a OneUI 4.1 felületre frissült a mobil, és a szoftver tartalmazza az áprilisi biztonsági foltot is.

Sok újdonság vár azokra, akik telepítik a frissítést, a változások naplóját erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Még valami: a frissítés első körben az indiai régióban jelent meg, de minden bizonnyal az itthoni készülékekre is elkezdik majd kiszórni a következő napokban, hetekben. Persze ha türelmetlen vagy, akkor bármikor ellenőrizheted a készüléked beállításaiban, hogy hozzáférhető-e már az új szoftver vagy sem.

A Samsung Galaxy A51 és az A71 4G szintén megkapta az One UI 4.1 felületet az Android 12-vel, a frissítés számos felhasználónál megjelent a Közel-Keleten és Afrikában, de lehetséges, hogy az európai felhasználók is találkoztak már vele, vagy ha nem, akkor hamarosan fognak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid