Android 13-ra frissül az Asus Zenfone 8 és a Zenfone 8 Flip

0

Valószínűleg sokan fogják nagy örömmel fogadni, hogy az Asus elkezdte Android 13-ra frissíteni 2021-ben bemutatott zászlóshajóit, egészen pontosan a Zenfone 8 és Zenfone 8 Flip modelleket. Az okostelefonokra egyúttal megérkezik a legújabb, vagyis a 2023. januári biztonsági folt is.

A frissítés a 33.0210.0210.210 firmware-számot viseli, és nem csupán a vadonatúj Android 13 funkciókat foglalja magában, hanem néhány olyan extrát is, ami az Asus fejlesztése. Hogy egészen pontosan milyen változtatásokra lehet számítani, azt a gyártó közzétette a támogatási weboldalán. A változásnaplót erre a linkre kattintva tudjátok megtekinteni!

Az új rendszert bárki letöltheti, amennyiben európai, orosz, indiai netán tajvani régióban vásárolt példánya van a fent említett készülékekből. A mobiltulajdonosok hamarosan kapni fognak egy értesítést, ha elérhető számukra a frissítés.

Ha netán nincs türelmük kivárni az OTA-frissítést, a gyártó weboldaláról is letölthető a telepítéshez szükséges adatcsomag.  Mindenképp érdemes frissíteni készülékeket, mivel azok a hardveres jellemzőiknek köszönhetően most is megállják a helyüket, naprakész rendszerrel pedig még tovább képesek lesznek gördülékeny felhasználói élményt biztosítani.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid