Android 14-re és One UI 6-ra frissül a belépőszintű Samsung Galaxy Tab A7 Lite

0

2021-ben debütált a belépőszintű Samsung Galaxy Tab A7 Lite táblagép, amely 8,7 hüvelykes képernyővel, valamint Mediatek Helio P22T lapkakészlettel érkezett. A készülék Android 11 rendszerrel és OneUI 3.1 felülettel kezdte karrierjét, és most megkapja utolsó nagyobb frissítését, ami a 14-es számú zöld robotos rendszerrel és OneUI 6 interfésszel vértezi fel.

A táblagép tehát messze nem a legacélosabb ajánlat a dél-koreai gyártó kínálatában, sosem volt az. A belsejében lévő Helio P22T már a megjelenésekor sem tartozott a legfrissebb vagy legerősebb chipsetek közé. Magyarországon 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral forgalmazták, aminél nem nehéz többet ajánlani, még a büdzsé kategóriában sem. És mégis, a táblagép nem veszítette el a gyártó figyelmét, folyamatosan megkapta a legújabb Android verziókat, és most az utolsó rendszerfrissítését is Android 14-gyel és One UI 6 felhasználói felülettel.

A frissítés telepítéséhez szükséges adatcsomag 1,5 GB-os és a T225NKOU6DWL9-es firmware számot viseli. Az update elsőként Dél-Koreában kerül terjesztésre, ahol a készülék LTE modemmel szerelt verziói kapják meg először. Ezt követően további országokban és persze a Wi-Fi modellekre is eljut majd. A Samsung Galaxy Tab A7 Lite több nagy frissítést nem fog kapni a jövőben, viszont még egy évig számítani lehet biztonsági foltok érkezésére.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid