Android 7.0 béta a Huawei P9-en

0

A Huawei már javában dolgozik jelenlegi csúcsmodelljének, a P9-nek az Android 7.0-s frissítésén, és most egy véletlen folytán ki is szivárgott a szoftver béta verziója, amit megcsodálhatunk működés közben, sőt, a hozzáértők akár telepíthetik is.

A szóban forgó szoftver tehát Android 7.0 Nugátra épül, és a gyártó frissített EMUI 5.0 felülete fut rajta (a szoftverinfóknál EMIU 3.1 ás Android 5.1 olvasható, de ez ne tévesszen meg senkit, a Huawei így próbálja leplezni az újdonságot, ami ezúttal nem sikerült). Mivel ez egy béta rendszer, így korántsem biztos, hogy pontosan ilyen lesz a végleges kiadás, de az alábbi videón azért így is elég jól látszik, hogy mivel készül a Huawei.

A frissített felületen túl is elég sok újításra számíthatunk. Belekerült például a szoftverbe az osztott képernyős mód, valamint a többfelhasználós mód, és rengeteget optimalizáltak a működésen, a teljesítményen.

android-7-n-huawei

A telepítéshez szükséges infókat és a további részleteket az XDA-Developers posztjában találod. Ha pedig a Huawei P9-ről olvasnál bővebben, akkor a tesztünket ajánlom.

forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid