Androidon is játszható a The Elder Scrolls III: Morrowind

0

Azt hiszem vagyunk egy páran, akik nagyon örülnének egy igazi okostelefonokra írt, Skyrim-szerű nyitott világú és rengeteg tartalmat ígérő szerepjátéknak. Bár hasonló opciók léteznek, eddig kénytelenek voltunk beérni különféle hasonmásokkal. Eddig. Pár eltökélt programozónak köszönhetően végre játszható a The Elder Scrolls sorozat harmadik ikonikus epizódja, a Morrowind is androidos eszközökön.

Szerencsére nincsen hiány fantasy szerepjátékokból a Google Play Áruházban sem, három Baldur’s Gate játék, az Icewind Dale, a Ravensword sorozat második része – csak, hogy néhányat említsek a jobbak közül. Azonban a témában járatosak tudják nagyon jól, hogy a Morrowind egy olyan különleges gyöngyszem, amelynek nem igen akadt párja a játékpiacon a maga idejében, a jelenlegi androidos felhozatalban pedig szintén alig.

A portot azonban hiába is keresnétek a Google felületén, a szóban forgó alkotás egyáltalán nem a Bethesda dolgozóinak köszönhető, valójában egy nyílt forráskódú rajongói megvalósítás áll a háttérben.

Ha szeretnétek kipróbálni a játékot akkor nincs más dolgotok mint erre a linkre kattintani, és onnan letölteni a szükséges APK fájlt. Itt egyébként minden szükséges információt meg fogtok találni ami az installációhoz kell, bár némi angol tudás nem lesz hátrányos.

Forrás: OpenMW

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid