Megjelent az új Vernee M6, és nagyon kedvező árat kapott

0

A Vernee M6-ről már többször is beszámoltunk, egy ígéretes középkategóriás mobilról van szó, ami nagyon kedvező árcédulát kapott. Az előd, vagyis a Vernee M5 egy bevált készülék lett, és már az új modell is rendelhető, ami valószínűleg szintén sikeres lesz.

A Vernee M6 egyik nagy előnye az M5-höz képest, hogy már egy vékony kávájú, 18:9-es kijelzőt kapott, így hasonló méretbe egy nagyobb, 5.7 colos megjelenítő fért. A felbontás HD+, a technológia IPS, és egy meglehetősen, karcsú, 6.9 mm-es fémházban kapjuk mindezt.

A mobilt a 8 magos MT6750 hajtja, ami egy igen elterjed chipset ebben a kategóriában, és nem kevesebb, mint 4 GB RAM, illetve 64 GB-os térhely jár hozzá, utóbbi ráadásul bővíthető is.

A kamerák 13 és 8 megapixelesek, a hátlap alatt pedig egy méretes, 3300 mAh-s akkumulátort találunk, ami az Android 7.0-s rendszerrel és az energiatakarékos hardverrel együtt igen jó üzemidőt eredményez, folyamatos videónézéssel például 13 órát bír a mobil.

Hasznos extra a hátlapi szupergyors ujjlenyomat-olvasó, és jó hír, hogy teljes körű 4G támogatást kapunk, tehát a hazánkban használt B20-as (800 MHz) LTE sávot is ismeri a Vernee M6.

A mobil tehát egész korrekt felszereltséggel bír, és a Tomtop weboldalán most mindössze 129.99 dollárba kerül, tehát alig drágább a tavalyi M5-nél. A szállítás alapvetően ingyenes, de 15 dollárért választható garantáltan áfa és vámmentes szállítás is (Duty Free Shipping). További részletek és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid