Androidra is jön a Life Is Strange

0

Az igazán egyedi és valódi tartalommal megtöltött videojátékok rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni a Square Enix Life is Strange elnevezésű alkotását. A leginkább tini drámaként aposztrofálható játék nálunk is népszerű, a videómegosztó portálok tele vannak a hazai gameplay felvételekkel. Szóval az előbbiek alapján valószínűleg nem fog süket fülekre találni az örömhír, mely szerint a játék Android operációs rendszerre írt változatára már nem szükséges túl sokat várni.

A minap a Square Enix hivatalosan is elismerte és egyben megerősítette, hogy az alkalmazás a közeljövőben meg fog jelenni mindannyiunk kedvenc zöld robotos rendszerére. Alapvetően az állítás nem bír az újdonság erejével, hiszen a fejlesztő korábban is ígéretet tett erre, és szinte bizonyos volt, hogy miután az almás készülékek már egy ideje megkapták a programot, a másik nagy platform híveit sem hagyják cserben. Ez egy nagyon sokrétű, sokatmondó, és – ami ritkaságszámba megy manapság – fölöttébb elgondolkodtató játék. Mi is csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki esetleg még nem ismerné!

Szóval aki rajongója a Life is Strange címnek örülhet, mert valamikor júliusban már játszhatja is kedvenc okoseszközén, de ezzel a jó híreknek még koránt sincs vége. A fejlesztő hozzáférhetővé teszi mind az 5 epizódot már a megjelenés első napján, ezen felül pedig teljes kontroller támogatást kap az applikáció. A Play Áruházban már elő is lehet regisztrálni, így az elsők között leszel, akit értesítenek, mihelyt a játék letölthetővé válik. Az alkalmazás futtatásához legalább Android 6.0 operációs rendszer, valamint minimum 2 GB RAM szükséges.

Forrás: GooglePlayÁruház és Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid