Androidra is jön a Final Fantasy IX

0

A japán stílusú RPG játékok kedvelői idén újabb csemegére bukkanhatnak majd a Google Play Áruházban. A Square Enix ugyanis nem csak iOS-re vagy PC-re, de Androidra is portolni fogja népszerű sorozatuk egyik ékkövét, a Final Fantasy IX-et. 

Az eredetileg konzolra megjelent játékot természetesen nem csak simán átalakítják mobilos vagy PC-s alkalmazássá, hanem bele is nyúlnak, és számos helyen felújítják. A Final Fantasy IX-et a szakma és a rajongók is egyöntetűen a széria egyik legjobban sikerült tagjának tartják, így valószínűleg igazi szerepjátékos örömünnep lesz a megjelenés napja. A gond az, hogy pontosan még nem tudni mikor kerül fel a digitális polcokra, a Square Enix egyelőre csak annyit közölt a kiadással kapcsolatban, hogy hamarosan érkezik.

Final-Fantasy-IX-on-Android-750x400

A kevés információmorzsát még annyival azért megfejelték, hogy érdemes lesz egy újabb okostelefonra váltani, mert az applikáció csak 4.1-es vagy annál újabb Androidot futtató eszközökön fog csak elindulni. Kedvcsinálónak mit szólnátok az új változat trailerjéhez?

AndroidSpin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid