Anet A8 3D nyomtató EU raktárból kedvező áron

0

A most bemutatott termék rendhagyó módon nem igazán kapcsolódik az Androidhoz, de a Tomtop webáruház felhívta a figyelmünket egy remek 3D nyomtatóra, ami most nagyon kedvező áron rendelhető EU raktárról, ugyanis még 50 ezer Ft-ba sem kerül.

A termék az Anet A8 nevet viseli, és egy egész komoly eszközről van szó. A fémvázas 3D nyomtató 22x22x24 cm-es nyomtatási felülettel rendelkezik, azaz egész méretes dolgok megalkotására alkalmas.

A készülék a mellékelt útmutató alapján viszonylag gyorsan összeszerelhető, és ezután mindenféle érdekes tárgyakat, játékokat, tartozékokat lehet vele kinyomtatni. A végeredmény lehet olyan egyszerű is, mint egy Android figura vagy egy kulcstartó, de akár bonyolultabb formákat is létrehozhatunk vele. Az Anet A8-on egy LCD kijelző is van, és a nyomtatandó tárgy adatait átvihetjük USB-n vagy SD kártyával is.

Az Anet A8 3D nyomtató a Tomtop akciójában most mindössze 154.99 dollárba kerül német raktárból ingyenes szállítással, így durván 42.000 Ft-os áron a tiéd lehet a masina vámmentesen.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid