Apple logóra vizel az Android a Google Mapsen

1

Az Apple és a Google közötti harc lassan a Sith-ek és a Jedik küzdelméhez lesz hasonlatos, de a két vállalat – illetve azok rajongói – eddig nem léptek át bizonyos határokat. Eddig. Nem is olyan régen két telefonrajongó ment szó szerint ölre, hogy védje kedvenc márkáját, ez azonban csak a kezdet volt. A Google Mapsen, ha a megfelelő koordinátákat írjuk be, akkor egy Android logóra bukkanhatunk, ami éppen egy Apple szimbólumon könnyít magán. 

Szó sincs tréfáról, a gúnyolódó képet bárki megtekintheti, ha ide kattint (már nem, közben törölték a képet). A helyszín, amelyet láthatunk egyébként Rawalpindi külső része, ami egy nagyobb település Pakisztán északi felén. A meghökkentő jelenséget a TeamAndroid csapata észlelte, és ők hozták a világ tudomására.

android apple pisil 2

Egyelőre nem tudni, pontosan ki is felelős ezért a vaskos csínyért, és hogy mi lehetett a konkrét kiváltó ok. Akiket esetleg sért ez a látvány, javasoljuk kapcsoljanak műholdképre, így máris eltűnik szemük elől a bizarr kompozíció.

Frissítés: A Google gyorsan reagált a történtekre, és azt írták, hogy egy felhasználó helyezte el a képet a Google Mapsen. Bárki küldhet térképjavítási kérelmet és úgy néz ki, hogy annyira rossz az ellenőrzési rendszer, hogy ilyen nonszensz dolgokat is engedélyeznek. A Google mindenesetre eltávolította a sértő képet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid