Bözsi Néni játékajánló

0

Van még Magyarországon olyan ember, aki rendszeresen használja az internetet, de nem ismeri Bözsi néni és a kakasok esetét? Kötve hiszem. Hála a Kilvin Games nevű fejlesztőnek, most belebújhatunk a vírusként terjedő videó főszereplőjének bőrébe, és megpróbálhatjuk mi magunk kézbesíteni a szárnyasokat a kissé nagyothalló idős hölgynek. :)

Ebben a grafikailag immerzív játékban az a feladatunk, hogy a sárga házban élő Bözsi nénit az ordibálásunkkal meggyőzzük arról, hogy nem holmi betörők vagyunk, mindössze szeretnénk átadni neki a megrendelt baromfikat. Nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanis az öregasszony süket, mint az ágyú, és egy vasvillával igyekszik távol tartani minket a kerítéstől. Mindeközben a közúti forgalmat is szemmel kell tartanunk, ugyanis hamar egy kósza járgány alváza alatt találhatjuk magunkat, ami természetesen a kalandunk végét jelenti.

bözsi néni 2

Ha viszont a járdára fellépve elérjük az 500 bözsipontot, az azt jelenti, hogy eleget kiabáltunk, és sikerrel teljesítettünk küldetésünket. A frenetikus játékélménnyel kecsegtető alkalmazást ingyenesen letölthetitek a Google Play Áruházból, ide kattintva. Gáchi.

Ha esetleg mégis kimaradt volna a népszerű videó, vagy csak megnéznéd megint, akkor itt megteheted:

Play Áruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid