Április 9-én Európába érkezik a hajlítható kijelzős Nubia Flip

0

A ZTE alá tartozó Nubia márka februárban, az MWC kiállításon harangozta be első hajlítható okostelefonját. A szimplán csak Nubia Flipre keresztelt készülék iránt hatalmasra duzzadt az érdeklődés mind a szakma, mind a rajongók részéről, hiszen egy egészen kedvező, 599 dolláros (kb. 217 ezer Ft) árat emlegettek, de eddig nem jelent meg az európai piacon. A várakozás szerencsére véget ért, a flip kialakítású okostelefon hamarosan befut az öreg kontinensre is. 

A Nubia Flip április 9-én hivatalosan is bemutatkozik az európai vásárlóközönség előtt, mégpedig közép-európai idő szerint 13 órakor. Az okostelefonnak dedikált esemény már saját oldalt is kapott, ahol ha feliratkozunk a körlevélre, 15 eurós kedvezményt kaphatunk a Flipre, vagy bármely más a márka által forgalmazott termékre a hivatalos áruházban. Aki időben feliratkozik, az az “elsők között kaphat exkluzív frissítéseket”, akármit is jelentsen ez, illetve megnyerhet egy Nubia Flipet is, ha rámosolyog a szerencse.

Itt tudsz feliratkozni:

Az április 9-én érkező Nubia Flip mindenképp méltó a figyelemre, hiszen egy 6,9 colos, 120 Hz-es hajlítható, valamint egy 1,43 hüvelykes külső OLED képernyővel szerelt mobilról van, amelynek meghajtásáról Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészlet gondoskodik 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral kiegészítve.

A Flip 50 megapixeles elsődleges kamerával rendelkezik, amelyet egy 2 megapixeles mélységérzékelő egészít ki, miközben a szelfikamera 16 megapixeles. Az energiaellátás feladatát egy 4310 mAh-s akkumulátorra bízták, ami támogatja a 33 wattos töltést.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid