Ár/érték arányban szinte verhetetlen most a Lenovo S5 Pro

0

Az új Lenovo S5 Pro most akár 52 ezer Ft-os áron is beszerezhető, és ezért az összegért meglepően ütős specifikációkat kapunk.

A mobil egy 6,2 colos Full HD+ (2246×1080) kijelzővel bír, amelyet egész vékony keret határol, fentre pedig a szokásos szenzorsziget került két szelfikamerával. A meghajtásól a 8 magos Snapdragon 636 chipset gondoskodik, amihez 6 GB RAM és 64 GB bővíthető belső tárhely jár. Jó hír, hogy a telefon Global verziós, vagyis az összes hazánban használatos LTE sávot támogatja, a B20-at is.

A hátlapi duál kamera áll egy 20 MP-es Sony főszenzorból f/1,8-as apertúrával, illetve egy másodlagos 12 MP-es egységből, ami 2X-es optikai zommra képes a telefotó lencséknek köszönhetően. Az előlapi apparátusra sem lehet panaszunk, hiszen ide is egy 20 MP-es Sony kamera került (f/2,2), amit egy 8 MP-es infravörös érzékelő egészít ki. A feloldáshoz természetesen használhatunk arcfelismerőt is az ujjlenyomat-olvasó mellett, és említést érdemel még a Bluetooth 5.0 támogatás, a sztereó hangszóró, illetve a 3.5 mm-es jack csatlakozó megléte is.

Az akkumulátor kapacitása 3500 mAh, és USB-C porton keresztül tölthető, a rendszer pedig Android 8.1-es.

A Lenovo S5 Pro most egy limitált akcióban nagyon jó áron kapható, a GVLS5ProYY kuponnal ugyanis 250 dollár helyett 177 dollárért lehet lecsapni rá a GearVita oldalán, így az EU Priority Line szállítással nagyjából 52 ezer Ft-ból kijön a mobil. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

Az EU Priority Line szállítást a rendelés során tudod kiválasztani, miután megadtad a magyarországi címed. A kupont pedig a rendelési oldal alján tudod beírni. 

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Egyébként most egy másik Lenovo termék is akciós, a vállalat nagytudású mini diktafonja (Lenovo B613 Micro Recording Pen) a GVB613RR kuponnal most 42 dollár helyett 25 dollárért rendelhető meg.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid