Áron alul kapható a Lenovo új Bluetooth 5.0 fejhallgatója!

0

A Lenovo nemrég bemutatott egy új, nagyon ígéretes fejhallgatót, a HD116-ot, amire volt is egy rövid ideig akció, de sajnos ez nagyon gyorsan lejárt. Többen is jelezték felénk, hogy lemaradtak róla, nekik van most egy jó hírünk: újra leárazták a fülest!

A Lenovo új fülese most mindössze 29,99 dolláros áron rendelhető a GearBest oldalán, ami átszámolva kb. 9800 Ft-ra jön ki, a szállítás pedig ingyenes, és ha csak egyet rendelsz, akkor vámolás sem lesz. További részletek ezen a linken.

Lenovo HD116 bemutató

Lenovo HD116 egyik fő vonzereje a hosszú üzemidő, a gyártó leírása szerint ugyanis akár 24 óra zenelejátszásra vagy 12 óra telefonbeszélgetésre is alkalmas lehet egyetlen töltéssel, a készenléti ideje pedig 150 óra.

Telefonálás közben egyébként a zajszűrős mikrofon lesz a segítségünkre, és állítólag a hangzásra sem lehet panaszunk. Konkrét tesztek sajnos még nincsenek a Lenovo füleséről, de a gyártó erőteljes basszust ígér, amit akár tovább is fokozhatunk a Dual EQ rendszerrel. Ez annyit jelent, hogy két mód közül választhatunk: “Normál” és “Extra basszus”.

Nagy előnye a Lenovo HD116-nak, hogy már az új Bluetooth 5.0 szabványt támogatja, köszönhetően a beépített BK3266 chipnek, de akár 3.5mm-es AUX kábellel is használhatjuk a fejhallgatót, és ez benne is van a csomagban.

A kényelemre és praktikusságra is gondolt a Lenovo, a HD116 viszonylag kompakt méretűre összehajtható, így egyszerűbb a szállítása, a szárak hossza pedig állítható, vagyis szinte bárkinek a fejére ráillik.

A Lenovo HD116 most meglepően olcsó, 29,99 dollárért rendelhető a GearBest oldalán ingyenes szállítással, így olyan 9.800 Ft környékén lesz a végösszeg. További részletek ezen a linken.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid