Percek alatt elfogytak az első Redmi Note 9 Pro készletek

0

A mai napon megindult a Redmi Note 9 telefonok értékesítése Indiában, elsőként a Pro modell vált elérhetővé. A múlt héten bemutatott okostelefont mindössze percek alatt elkapkodták a helyiek, akiknek nem sikerült beszerezni egyet, legközelebb egy hét múlva próbálkozhatnak újra.

Tekintve a középkategóriás okostelefon hardveres jellemzőit és az árát, egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy ilyen gyorsan gazdára talált az összes elérhető modell. A 4 GB operatív memóriával és 64 GB belső tárhellyel ellátott variáns nagyjából 55 337 forintnak megfelelő rúpiáért volt kapható, míg a 6/128 GB-os kiszerelésért 68 126 forinttal egyenértékű helyi valutát kellett leszurkolni.

A Redmi Note 9 Pro többek között azért lehet méltó a vásárlóközönség figyelmére, mert ezekért az összegekért cserébe 6,67 colos Full HD+ képernyőt, Snapdragon 720G lapkakészletet, 48 megapixeles elsődleges kamerát, valamint 5020 mAh kapacitású akkumulátort kapunk. A Redmi Note 9 Pro Max forgalmazása március 25-én, szerdán kezdődik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid