Átugorja a Samsung a Galaxy Tab S5-öt, egyből a Tab S6 jöhet

0

Úgy látszik, a Samsung Galaxy Tab S5 mégsem fog megérkezni augusztusban a Galaxy Note 10 modellekkel, mert a koreai gyártó egyből a Galaxy Tab S6-ot fogja bemutatni, és kihagy egy generációt. A hírek forrása egyébként a már éleslátását többször is bizonyított Evan Blass, aki elég ritkán szokott tévedni.

Miért is furcsa ez az elnevezés? Leginkább azért lehet grimaszolni a dolgon, mert a még le sem leplezett csúcstablet olcsóbb verziója már régen a piacon van, ugyebár a Galaxy Tab S5E-ről van szó, ami egyébként egészen jó visszhangot kapott a sajtó és a felhasználók irányából is.

Sajnálatos módon Evan nem ment bele a részletekbe, a Sammobile viszont szerencsére megosztott pár korai képet és infót. Egyébként ők szintén megerősítették a Tab S6 nevet.

A táblagép végre valóban kompromisszumok nélküli, aktuális csúcshardverrel fog debütálni, mert a belsejében Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet dolgozik majd. Ehhez jöhet 6 GB RAM, Android 9 Pie rendszer, a kijelző pedig 10,5 colos lesz. Beszélnek továbbá S Pen támogatásról, ám ami ennél talán meglepőbb, hogy a hátlapra duál kamera kerül.

Az új Samsung Galaxy Tab S6 augusztus 7-én debütálhat a produktivitásra kiélezett vadonatúj Note mobilokkal, illetve ha minden igaz, a Galaxy Watch 2 is ezen a jeles napon fog érkezni. Izgalmas nyárnak néznek elébe a Samsung rajongói. Ti melyik újdonságot várjátok a legjobban?

Forrás: Sammobile, Evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid