Átverte az embereket a Lenovo, egyre vastagabbak a Z5 kávái

0

Általánosnak mondható a felháborodás a Lenovo Z5 kapcsán, hiszen hetek óta szivárogtatták az infókat, de a végeredmény sajnos nem igazán nőtt fel az ígéretekhez, és ez még nem minden.

Mondhatnánk persze, hogy nem kell készpénznek venni az előzetes infókat, de ezeket közvetlenül Chang Cheng, a Lenovo alelnöke osztotta meg, és mint kiderült, teljesen hamisnak bizonyultak. A lentebb látható képből pl. arra lehetett következtetni, hogy notch nélkül érkezik a mobil, teljesen minimális kerettel.

Aztán bemutatták a Z5-öt, és minden addigi infó hamisnak bizonyult. Felül ott a szenzorsziget, ráadásul alul is van egy nagyobb káva, ami ellentmond a beígért 95% körüli kijelző/előlap aránynak.

Sajnos azonban itt még nincs vége, mivel az @Universelce nevű Twitter felhasználó megosztott egy képet, melyen a mobil látható. Ez rögtön igazolta, hogy bizony a sajtóképeket is manipulálták. A notch is nagyobb, és oldalt, illetve alul is jóval vaskosabb keretet kapunk.

Mondhatni, ez már mindenkinél kicsapta a biztosítékot, hiszen a megjelenés előtt is több dologban hazudtak. Ígértek nekünk 4TB-os tárhelyet (erről mondjuk sejtettük hogy kamu), és 45 napos készenléti időt is, ami a 3300 mAh-s akkumulátorral gyakorlatilag lehetetlennek tűnik, de még a fele is. Teljesen más kinézetet promóztak,  majd kaptunk egy középkategóriás tucattelefont, ami bár nem lenne rossz, de a beharangozott dolgokhoz képest átlagos. Ráadásul a bemutató alkalmával is átverték a felhasználókat, hiszen végig erősen manipulált képeket mutogattak.

Ezek után mindenki eldöntheti, hogy mennyire tud még megbízni a márkában, és az általuk tett ígéretekben, illetve termékekben. Mi azért eléggé átverve érezzük magunkat.

Bővebben itt írtunk a Lenovo Z5 bemutatójáról.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid