Augusztus 13-ra csúszik a Samsung Galaxy Alpha bemutatója!

1

Pár napja arról szóltak a hírek, hogy már augusztus 4-én lelepleződik a Samsung Galaxy Alpha, de a friss információk szerint csak 13-án mutatják be az új készüléket.

Persze ezen nem lepődünk annyira meg, hiszen eredetileg is augusztus közepére vártuk a Galaxy Alpha debütálását, ami még így is jóval az iPhone 6 előtt bekövetkezik. A Samsung új mobilja valószínűleg a csúcskategóriába tartozik majd, de ebben lesz 1-2 hiba. A hírek szerint ugyanis csak 720p-s felbontással jön a 4.8 colos kijelző, ami nagyjából 2 éve számított jónak (pl. Galaxy S3).

galaxy-alpha-back

A processzor mindenesetre erősnek ígérkezik, hiszen a Samsung saját 8 magos Exynos chipsete teljesíthet majd szolgálatot a készülékben, 2GB RAM társaságában. Ezen kívül lesz még egy 12 megapixeles hátlapi és egy 2 megapixeles előlapi kamera. Belső tárhelyből 32GB-ot kapunk majd, de ez nem lesz bővíthető.

galaxy-alpha-antutu

Ami a kivitelt illeti, elvileg egy prémium modellről van szó. Az eddig kiszivárgott képek alapján azonban csak a keret lesz fém, a hátlap marad a szokásos pontozott felületű műanyag.

galaxy-alpha-7

A Galaxy Alpha-t elvileg az új 4.7 colos iPhone 6 ellen szánja a Samsung.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid