Augusztus 9-én jön az EMUI 10

0

A kínai Huawei gőzerővel készül az éves fejlesztői konferenciájára, amelyet ezen a hétvégén rendeznek Kínában. A vállalat várhatóan bemutat néhány új terméket, és persze nyilván akadnak majd szoftveres újdonságok is. Ezek között ott lesz a már régóta reflektorfényben úszó HongMeng OS, amiről azt pletykálják, hogy mégiscsak megjelenik egy okostelefonon még az idén. No és persze a rendezvényen mutatják be az EMUI 10-et is, amit a Mate 30 és Mate 30 Pro mobilokra adnak ki elsőnek.

Általában az új felhasználói felület a legfrissebb Android disztribúcióval érkezik, és ez most sincs másként. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a jelenleg Android Q néven futó rendszert minek fogják keresztelni, és mikor kerül bemutatásra hivatalosan. Sajnos a tudatlanságunk arra is kiterjed, hogy miféle új funkciókkal látják el a kínai gyártó fejlesztői az EMUI 10-et, így kénytelenek vagyunk megvárni a bemutatót.

A fenti videón az új interfész és a hétvégi rendezvény beharangozó rövidfilmje látható, akinek van némi kínai nyelvtudás, valószínűleg jobban el fog igazodni a felvételen. Ti milyen új funkcióknak örülnétek a legújabb EMUI felület kapcsán? Mennyire vagytok elégedettek azzal a verzióval, amit éppen használtok? Súgjátok meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid