Automatikusan fognak indulni a videók a YouTube alkalmazás kezdőlapján

0

Tegye fel a kezét, aki szereti az automatikusan elinduló videókat a Facebook hírfolyamában, vagy bárhol máshol! Gondolom nem sok jelentkező akad, a Google azonban mégis úgy gondolta, hogy bevezeti ezt a funkciót a YouTube alkalmazásba.

Bármikor megérkezhet a YouTube app következő frissítése Androidra és iOS-re is, és ebben már automatikusan el fognak indulni a videók, amikor a kezdőlapon görgetünk. Az Autoplay on Home névre hallgató funkció egyébként nem teljesen új, a YouTube Premium szolgáltatásban már nagyjából fél éve jelen van, de ez nálunk még nem elérhető.

Szerencsére ha valakit nagyon zavar, akkor a Facebookhoz hasonlóan itt is ki lehet majd kapcsolni az automatikus indítást a beállításoknál, és olyan opció is lesz, hogy csak WiFi kapcsolat esetén legyen bekapcsolva. További jó hír, hogy a videók némán indulnak, felirattal. Mondjuk sokkal jobban örültünk volna, ha a háttérben való lejátszás lehetőségét viszik át a fizetős verzióból a normál YouTube appba, de erre minden bizonnyal nem fog sor kerülni még egy jó ideig.

Forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid