Az agymosott iPhone-felhasználókból csinál viccet a Samsung legújabb reklámja

0

A Samsung kiadott egy új videót az iPhone 14 modellek bemutatója után, amelyben azokat az iPhone-felhasználókat cikizi, akik mindig ugyanolyan telefont vesznek, és nem hajlandók nyitni az újítások felé.

A reklám főszereplője egy iPhone-rajongó hölgy, akinek a barátnője megmutatja a menő új Galaxy Z Flip 4 készülékét, ám ő erre úgy reagál, hogy sosem váltana Samsungra, imádja a mobilját. Aztán bekattan nála valami, mindenről az új hajlítható kialakítás jut az eszébe, de próbálja elnyomni a vágyait, és agymosott módjára ragaszkodik a régi telefonjához. Aztán elege lesz abból, hogy az iPhone nem hajlítató, és végül beadja a derekát, vesz egy Samsung mobilt. Érdemes végig nézni, elég bizarr lett:

Nyilván fel lehet fogni viccesen is egy ilyen videót, de biztosan sokan lesznek, akik szerint a Samsung ezzel túl messzire ment, nem kellene agymosottként bemutatni az Apple rajongóit. Persze az ilyen szurkálódás nem áll messze a dél-koreai gyártótól, néhány napja már csináltak egy másik reklámot, amely arról szól, hogy az innovációt nem az iPhone-okban kell keresni.

Egyébként a Samsung elég jól keres az iPhone-okon is, számos alkatrészt ők szállítanak, többek között a kijelzőket.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid