Egy gamereknek szánt új Xperia kütyüvel készül a Sony

0

A Sony bejelentett egy új Xperia eseményt a jövő hétre, amelyen az ígéret szerint egy olyan készüléket fognak bemutatni, amit kifejezetten a pro gamereknek és a streamereknek szánnak.

Habár csak egy pár napja leplezték le a Sony Xperia 5 IV-et, úgy tűnik, máris érkezik a következő Xperia készülék. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kompakt zászlóshajót milyen eszköz fogja követni, csak annyit, hogy annak leleplezésére szeptember 12-én kerül sor.

A rejtélyes kütyü leleplezését a Sony Xperia YouTube-csatornáján fogják közvetíteni. Igazából a jövő heti bemutatón bármi érkezhet, egy kifejezetten játékokra fejlesztett okostelefon, esetleg egy mobilos játékvezérlő, de konkrétumokat sajnos nem tudni. Mondjuk egy gaming mobil nem lenne semmi, mert ilyesmit a Sony utoljára 2011-ben adott ki.

Sony Ericsson Xperia Play

A szóban forgó okostelefon a Sony Ericsson Xperia Play volt. A telefont felszerelték egy kicsúsztatható gamepaddal, és bár az okostelefon/kézikonzol hibrid messze nem volt tökéletes, az akkori időkben egy valódi kuriózumnak számított. Egy folytatásnak talán sokan örülnének, de hogy egészen pontosan mit tartogat számunkra a japán gyártó, azt sanszosan már csak a jövő héten tudhatjuk meg.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid