Az egyik legjobb kijelzőt kapja a OnePlus 7 Pro

0

A OnePlus többek között arról híres, hogy csak a csúcskategóriára koncentrál, ám a készülékeik azért eddig néhány téren elmaradtak az igazi nagyágyúktól. Idén azonban úgy tűnik, hogy a OnePlus 7 Prón már keresve sem lehet majd fogást találni.

Mivel közeleg a bemutató ideje, így nem meglepő, hogy a cég már kiküldte tesztelésre a széria következő tagjait. A sima OnePlus 7 hozza majd az elvárható szintet, ám érkezik egy Pro változat is, amely némi felárért a gyártó non plus ultra mobilja lesz.

Ennek egy tesztpéldánya a DisplayMate laborjában landolt, ahol természetesen azonnal górcső alá vették a OnePlus 7 Pro kijelzőjét. Csúcsragadozóhoz méltóan természetesen OLED panelt kapott a készülék, amely nagyon jól teljesített, és A+ minősítést kapott, amely eddig csak a Samsung és az Apple legjobb mobiljainak sikerült.

A szuper színek és a magas betekintési szög mellett bizonyára sokat dobott a pontszámon az is, hogy a panel 90 Hz-es képfrissítésre képes, ami játékoknál különösen jól fog jönni, de a hétköznapi használat mellett is érezni majd a jótékony hatását.

A OnePlus május 14-én mutatja be a legújabb készülékeit, és már ezerrel dübörög a marketing gépezet. A OnePlus 7 Pro változatról például megtudhatjuk, hogy semmilyen téren nem kell majd megalkudnunk, teljesen káva és notchmentes lesz a telefon, ráadásul árban is a konkurencia alatt maradnak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid