Hivatalos: notch nélkül jön a kávamentes OnePlus 7 Pro

0

A napokban több friss részlet is kiderült a OnePlus új csúcsmobiljáról, ezek többsége ráadásul már teljesen hivatalos, végleges információ. Nézzük, miket lehet tudni!

A OnePlus igyekszik az USA-ba is betörni, ezért az új, 7-es széria bemutatója előtt megjelentettek egy méretes hirdetést a The New York Times-ban. A főszerepben a fejlettebb modell, vagyis a OnePlus 7 Pro, ám ahelyett, hogy mit tud a készülék, inkább arra helyezték a hangsúlyt, hogy mit nem tud.

A két legfontosabb részlet, hogy nem lesz keret és notch sem, emellett az akadásokat és a bloatware-eket (kéretlen előre telepített alkalmazások) is el lehet felejteni. Az ár is kedvező lesz, és még egy kis rejtett utalás is befért az Apple egyik korábbi marketingfogására, ami végül botrányba fulladt: “Nincs random zene.”

(Az Apple 2014-ben 500 millió iTunes falhasználó fiókjába másolta fel a U2 zenekar akkori friss albumát “ajándékul”, ám a legtöbben nem igazán örültek ennek, főleg úgy, hogy eleinte törölni sem lehetett. Tömegek háborodtak fel, és végül nagy botrány lett a PR-akcióból.)

Na de térjünk vissza a OnePlus 7 Próhoz, ami május 14-én debütál, ám a Wired magazin már a napokban megkapta a készülék egy majdnem végleges verzióját kipróbálásra. Kiderült, hogy 3x-os (optikai) zoomot kap a mobil, vagyis valahol a Galaxy S10 modellek és a P30 Pro között lesz ilyen téren. Megosztottak pár tesztfotót is, de sajnos nem eredeti minőségben. Az viszont így is szinte biztosra vehető, hogy ott lesz az élvonalban a készülék kamerája.

OnePlus 7 Pro 3x zoom

A telefotó kamera egyébként a fő szenzorhoz hasonlóan stabilizált lesz, ami remek hír, és egy egész jó éjszakai módot is kapunk.

OnePlus 7 Pro éjszakai mód

A korábbi hírek szerint egyébként 749 euróba kerül majd a OnePlus 7 Pro, ami bár több, mint amit eddig megszoktunk a gyártótól, de még mindig barátságosabb, mint az Apple, a Samsung vagy a Huawei ezer euró körüli árai. Akik pedig olcsóbb csúcsmobilt keresnek, azoknak ott lesz a sima OnePlus 7.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid